We Don't Have Time's post

Utfrågning och samtal med Hélene Fritzon, Socialdemokraterna, EU-parlamentariker, 1:a namn på EU-listan. Maj 16 - 12.30 CEST Hélene Fritzon, Socialdemokraterna, EU-parlamentariker, 1:a namn på EU-listan Samtalsledare: Ingmar Rentzhog, Grundare, We Don't Have Time
Vad vill SOCIALDEMOKRATERNA göra och prioritera inom klimat, miljö och energi? Hur ser vi till att den nödvändiga omställningen blir snabb och rättvis? Det är frågor vi tar upp i livesända samtal med kandidater till EU-parlamentet. Missa inte tillfället att jämföra, så att du vet hur du ska rösta i valet.

https://www.youtube.com/watch?v=IeSWCKH-OJUDen 6-9 juni 2024 går Sverige och Europa till val till Europaparlamentet. Sverige har 21 ledamöter med stora möjligheter att påverka EU:s politik under resten av detta årtionde. EU har tagit stora beslut om klimatpolitiken, om energieffektiviseringar och om omställningen till förnybar energi. Två lagar, en om återställande av natur, och en om företagens sociala ansvar (CSR), ska förhandlas vidare. Under kommande år ska EU:s klimatpolitik fram till 2040 fastställas. Även jordbruksstödet som omfattar halva EU-budgeten ska omförhandlas. Endast 25 procent av jordbrukets inkomststöd går i dag till miljö- och klimatåtgärder. Dessa är några av många viktiga frågor som EU-parlamentet ska vara med och tycka till om.

 • Darinka Daster

  2 d

  nice post

  • Catarina Rolfsdotter-Jansson

   3 d

   Well done

   • Sarah Chabane

    4 d

    Ser fram emot det!

    Welcome, let's solve the climate crisis together
    Post youtube preview with preloading
    youtube overlay

    Write or agree to climate reviews to make businesses and world leaders act. It’s easy and it works.

    Write a climate review

    Voice your opinion on how businesses and organizations impact the climate.
    0 trees planted

    One tree is planted for every climate review written to an organization that is Open for Climate Dialogue™.

    Download the app

    We plant a tree for every new user.

    AppleAndroid